Sponsorater​

PÅ DENNE SIDE KAN MAN LÆSE LIDT OM DE PROJEKTER / SAGER SOM TVS HAR VALGT AT STØTTE. VI HAR VALGT AT STØTTE BÅDE LOKALE TILTAG MEN OGSÅ STØRRE SAGER SOM VI HAR FUNDET VIGTIGE AT SÆTTE FOKUS PÅ.

VI KAN KUN VÆRE TAKNEMLIGE OVER DE MENNESKER SOM BRUGER VIRKELIG MEGET TID PÅ AT HJÆLPE ANDRE OG SOM ER MED TIL AT SKABE FOKUS PÅ DE FORSKELLIGE EMNER. ​

Fit & Sund har samlet et team af cykelryttere som på en tur til Paris bla. samler ind til børneafdelingen på Skejby Sygehus.

Turen skulle have været kørt i sommeren 2020 men er udsat til 2021 pga. Corona krisen.

Vi kan "kun" sige - fortsæt det gode arbejde.

www.fmkb.dk​

​Så er der indsamling til KnækCancer og vi er selvfølgelig med på at støtte så vigtig en sag. Håber mange vil følge os så der kan komme nogle penge ind.

Vi har igen i år valg at støtte indsamlingen til KnækCancer. Vi finder at det er utrolig nødvendigt at alle bidrager til at få bugt med denne sygdom. Vi håber at mange vil støtte op omkring dette.

Igen i år har vi valgt at støtte Familier med kræftramte børn. De er med til at bringe stor glæde til familier der har behov for det.​

www.fmkb.dk​

Som skrevet før så gør denne forening et stort arbejde for kræftramte børn og deres pårørende. Stort tak for indsatsen.

www.fmkb.dk​

Nu har vi fået en hjertestarter mere op i Bogense ved Søbadet. 

Vi har igen været med som hovedsponser på denne. 

Igen tak til Hjerteklub og de andre firmaer i Bogense som har været med til at dette kunne lade sig gøre.

​www.hjerteklub.dk​

Så er den første hjertestarter i Bogense sat op ved Nordfynserhverv og turistkontor. Vi har været hovedsponsor på denne og sammen med andre lokale firmaer har dette været mulig. 

Stort tak til Hjerteklub for det arbejde de ligger i at få flere hjertestartere op i Danmark.

​www.hjerteklub.dk​

Vi støtter​..

Vi satser på kvalitet

For TVS er kvalitet to ting: Moderne design i tidens trend, der klæder ethvert boligmiljø, og som forbrugerne i dag ønsker det og et produkt, som overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed.

Kontakt os

TVS Design A/S

Jyllandsvej 4-6, DK-5400 Bogense

Find Rute med Google Maps

CVR: 32302971

Telefon: +45 64 81 37 05

Mail: tvs@tvs.dk