Profil

​TVS er et 100 % danskejet familieaktieselskab med ganske få aktionærer.

Produktionen af håndklædetørrere startede Arne Gert Larsen og hans søn Henrik Gert Larsen tilbage i 1990 hvor man på det tidspunkt ikke kendte til håndklædetørrere på det danske marked. De første år gik alt hvad der kunne produceres til Tyskland, som var et meget stort eksport marked for TVS.

Langsomt begyndte man så at introducere produktet på det danske marked og som tiden gik, voksede interessen positivt hurtigt.

TVS startede med at arbejde med flere forskellige opvarmningsformer her i blandt håndklædetørrere. Senere skete imidlertid en specialisering i retning af produktion af håndklædetørrere, der med forbrugernes stigende interesse for badeværelsesindretning og -udstyr blev aktuel. I dag har TVS oparbejdet et meget stort hjemme marked samt en stadig stigende eksport i Europa.

TVS er en hurtig leverandør, der kan sende lagervarer fra dag til dag. Hele sortimentet som er vist på vores hjemmeside ligger på lager i Bogense. 

TVS bygger sin firmapolitik op omkring gode danske værdier og traditioner. Dette bevirker også at medarbejderne hos os TVS, gennem mange års ansættelse, har opbygget et stort kendskab til udviklingen på de forskellige markeder samt et stort og bredt kendskab til de produkter vi sælger i dag.

​TVS bestræber sig desuden til stadighed på, at forbedre bestående produkter og udvikle nye for der i gennem, at kunne imødekomme alle krav fra arkitekter, rådgivende ingeniører, grossister, installatører og forbrugere.

TVS har i dag et meget stort sortiment af både vandbårne og elektriske håndklædetørrere samt et bredt sortiment af tilbehør i form af ventiler og varmelegemer. TVS har i samarbejde med førende danske og europæiske leverandører af ventiler og varmelegeme været med til at udvikle produkter så, de matcher de strenge krav / ønsker om driftsikkerhed og design fra slutbrugerne.

TVS TØR SATSE PÅ KVALITET

For TVS er kvalitet to ting: Moderne design i tidens trend, der klæder ethvert boligmiljø, og som forbrugerne i dag ønsker det og et produkt, som overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed.

Vi støtter​..

Vi satser på kvalitet​

For TVS er kvalitet to ting: Moderne design i tidens trend, der klæder ethvert boligmiljø, og som forbrugerne i dag ønsker det og et produkt, som overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed.

Har du spørgsmål?

Hos TVS Designradiatorer A/S besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

TVS Design A/S – CVR: 32302971