Certifikater

YDEEVNEDEKLARATION - DOP:

​I Byggevareforordningen (CPR) er det krævet, at CE-mærkning af en byggevare ledsages af en Ydeevnedeklaration (DoP). Vi har lagt alle vores ydeevnedeklarationer på hjemmesiden så de er tilgængelige for alle der skal bruge dem. Der skal kun være en ydeevnedeklaration på de vandbårne modeller.​​

​​Model DINO - klik HER

​​Model ECO - klik HER

​Model KIRO - klik HER

​Model KOSMO - klik HER

​Model NEMO - klik HER

​Model PASO - klik HER

​Model PIVO - klik HER

​Model TINO - klik HER

​Model VINO - klik HER

​Model DUO - klik HER

​Model MILO - klik HER

​Model PLANO - klik HER

​Model PLUS 3 - klik HER

​Model PLUS 9 -12 - 15 - klik HER

REACH ERKLÆRING:​​

​REACH er en kemikalie- forordning fra EU, der blev vedtaget i december 2006 og som trådte i kraft 1. juni 2007.

EU har udarbejdet REACH-forordningen for at få registreret og dokumenteret brugen af kemiske stoffer, så mennesker og miljøet bliver beskyttet og virksomhedens konkurrenceevne og innovative tiltag øges.

Vi skal hermed bekræfte, at vi har kendskab til EU forordning EF nr. 1907/2006 – REACH (Regulation, Registration, Evaluation and Authorisation of Chemicals).Alle de færdigvarer TVS sælger afgiver ikke kemiske stoffer i et omfang (under 0,1 masseprocent), der gør at vi er registreringsansvarlige jf. REACH.

Vi rekvirerer løbende den nødvendige information fra vores leverandører for at opfylde vores forpligtelser i henhold til REACH.​

REACH erklæring for 

TVS produkter - klik HER​

CoC - code of conduct:​​

​Da vi som de fleste også er afhængige af underleverandører har vi udarbejdet et CoC - code of conduct som alle vores samarbejdespartner skal forholde sig til.

Dette har vi gjort for at opretholde en sikkerhed for at forholdene på vores underleverandørers fabrikker er i orden. Ud over det sørger vi for at de er certificeret efter internationale regler.

COC erklæring for 

TVS leverandører - klik HER​

Vi støtter​..

Vi satser på kvalitet

For TVS er kvalitet to ting: Moderne design i tidens trend, der klæder ethvert boligmiljø, og som forbrugerne i dag ønsker det og et produkt, som overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed.

Kontakt os

TVS Design A/S

Jyllandsvej 4-6, DK-5400 Bogense

Find Rute med Google Maps

CVR: 32302971

Telefon: +45 64 81 37 05

Mail: tvs@tvs.dk