Profil

​TVS er et 100 % danskejet familieaktieselskab med ganske få aktionærer.

Produktionen af håndklædetørrere startede Arne Gert Larsen og hans søn Henrik Gert Larsen tilbage i 1990 hvor man på det tidspunkt ikke kendte til håndklædetørrere på det danske marked. De første år gik alt hvad der kunne produceres til Tyskland, som var et meget stort eksport marked for TVS.

Langsomt begyndte man så at introducere produktet på det danske marked og som tiden gik, voksede interessen positivt hurtigt.

TVS startede med at arbejde med flere forskellige opvarmningsformer her i bland håndklædetørrere. Senere skete imidlertid en specialisering i retning af produktion af håndklædetørrere, der med forbrugernes stigende interesse for badeværelsesindretning og -udstyr blev aktuel. I dag har TVS oparbejdet et meget stort hjemme marked samt en stadig stigende eksport i Europa.

TVS er en hurtig leverandør, der kan sende lagervarer fra dag til dag. Hele sortimentet som er vist på vores hjemmeside ligger på lager i Bogense. 

TVS bygger sin firmapolitik op omkring gode danske værdier og traditioner. Dette bevirker også at medarbejderne hos os TVS, gennem mange års ansættelse, har opbygget et stort kendskab til udviklingen på de forskellige markeder samt et stort og bredt kendskab til de produkter vi sælger i dag.

​TVS bestræber sig desuden til stadighed på, at forbedre bestående produkter og udvikle nye for der i gennem, at kunne imødekomme alle krav fra arkitekter, rådgivende ingeniører, grossister, installatører og forbrugere.

TVS har i dag et meget stort sortiment af både vandbårne og elektriske håndklædetørrere samt et bredt sortiment af tilbehør i form af ventiler og varmelegemer. TVS har i samarbejde med førende danske og europæiske leverandører af ventiler og varmelegeme været med til at udvikle produkter så, de matcher de strenge krav / ønsker om driftsikkerhed og design fra slutbrugerne.

TVS TØR SATSE PÅ KVALITET

For TVS er kvalitet to ting: Moderne design i tidens trend, der klæder ethvert boligmiljø, og som forbrugerne i dag ønsker det og et produkt, som overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed.

Wir unterstützen​..

Wir konzentrieren uns auf qualität

Qualität ist für TVS zwei Dinge: Modernes Design im Trend der Zeit, das zu jedem Wohnumfeld passt und wie es die Verbraucher heute wollen, und ein Produkt, das den technischen Spezifikationen entspricht. Solide Verarbeitung in jedem Detail gewährleistet eine lange, störungsfreie Verwendung und Haltbarkeit.

Do you have any questions?

At TVS Designradiatorer A/S, we are happy to answer your questions. No question is too big or too small. You are therefore welcome to contact us via our contact form. All you have to do is fill in the fields below and we will answer your question as soon as possible.

 
 
 
 
Einige Felder sind nicht korrekt ausgefüllt

Contactinformation

If you have any questions about our services, prices or opening hours, you are always welcome to contact us below.
​​

We are looking forward to hear from you.

Send e-mail​

TVS Design A/S – CVR: 32302971